Termékek a Karcher porszívók kategóriában

1

Karcher T 12/1 ipari szárazporszívó

a kép illusztráció
Karcher T 12/1 ipari szárazporszívó
A következő típusokban alkalmazható:

KARCHER

Cikkszám: 1.355-101

Technikai adatok

Légmennyiség (l/s): 61
Vakuum (mbar/kPa): 244 / 24,4
Tartálytérfogat (l): 12
W Max.: 1300
Standard átmérő (mm): 32
Kábelhossz (m): 12
dB: 61
Súly (kg): 6,6
Méretek ( Hossz x szél x mag) (mm): 340 x 315 x 410

Termék leírás

Halk, fordulékony és borulásbiztos szárazporszívó lábkapcsolóval és ütközésvédővel.Két nagyméretű gumírozott kerekének és dupla vezetőgörgőjének köszönhetően könnyen húzható.

Szétnyitható hálózati kábelttartó és a turbinafejen lévő hálózati kábelfeltekerés megkönnyítik a kábel felvételét és tárolását. Tartóvájat a padlófej részére, csatlakozóaljzat a elektromos szívókefe részére a porszívó kiegészítői.

Az új Kärcher T 12/1 típusú porszívó egy igen erős és halk porszívó, amely különösen a épület tisztítási ágazatban, hotelekben, éttermekben, irodákban, boltokban, kórházakban de háztartásokban is munkába áll.

A T 12/1 porszívónál a motorteljesítményt, légterelést és a 6-szeres szűrőrendszert ( különleges tartozékként rendelhető HEPA szűrővel együtt) úgy tervezték, hogy amikor a papír porzsák megtelik, a szívóteljesítmény alig csökken. Ez előny, amely kifizetődik: a munkaintervallumok hosszabbak, hogyha a szűrőt nem olyan gyakran kell cserélni.

A porszívó a lábkapcsolón keresztül könnyen kezelhető. 2 gumi kerekének és 2 terelőgörgőjének köszönhetően nagyon mozgékony.

A mélyen lévő súlypont borulás biztossá teszi a készüléket.
A turbinafejre integrált kábelatartó biztosítja, hogy a hálózati kábel mindig rendben legyen. Ezenkívül a kábel egy szétnyitható kábelakasztón tárolható.

Nagyon ergonómikus a delta formájú könyök, így hosszú ideig tartó takarításnál sem kell a kényelemről lemondani.

A készüléken lévő szívótömlőnek egyszerű, ugyanakkor mégis hatásos csatlakozási mechanikája van. A szívótömlőt a porszívócsonkra rá kell tolni, majd egy elasztikus karima bekattan és kész is. Ez a rendszer szavatolja egyúttal annak a biztonságát, hogy a porszívó húzásakor a szívótömlő nem oldódik ki.

Különleges tartozékként többek között kapható a porszívóhoz egy elektromos szívókefe, amely a T 12/1 porszívóból egy szőnyegkefélő porszívót képez.
Különösen higiénikus igények esetén a gyapjú porzsák mellé egy HEPA szűrőt lehet alkalmazni, amely a legfinomabb részecskéket visszatartja

Megjegyzés: Erre a termékre nem vonatkozik a díjtalan házhozszállítás!
A csomag tartalma: 1 db porszívó

ára: 86.500 Ft

 

1

A feltüntetett árak HUF-ban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t!

 
A KOSÁR ÜRES
válasszon termékeket

A szállítási díj
egységesen 990.- Ft.Porzsák Szaküzlet
Üzletünk: 8200 Veszprém,
Radnóti tér 2.

Telefonos információ:
06 20 392 9070

Vásárlásával Ön is támogatja a Reménysugár alapítványt.

Gyártók
porzsák - porzsákok a porzsák.hu oldalon - Karcher termékek rendelése - Nilfisk termékek rendelése - Nilfisk-ALTO shop

Karcher gőzborotva, Karcher gőzborotvák

Karcher gőztisztító, Karcher gőztisztító gép, Karcher gőztisztítók, Karcher gőzporszívó | Ipari tisztítás, ipari tisztító, ipari tisztítók | Karcher | Karcher magasnyomású mosók Karcher magasnyomású tisztítás, Karcher magasnyomású tisztítók | Karcher porzsák, porzsák rendelés, porzsákok | Takarítás, takarító eszköz, takarító eszközök | Karcher takarító gép, Karcher takarító gépek | Karcher ablaktisztító | Karcher akkumulátoros seprű