Kérdések válaszok

Hogyan találom meg, hogy milyen porzsák való a porszívómhoz?

Mindezt gyorsan és könnyen megteheti. Először is szükség van a porszívó márkájára és pontos típusszámára. Mindezeket a porszívóján megtalálja. Ezután a katalógus segítségével az alábbi lépéseket követve beazonosíthatja az Ön porzsákját: 1. Keresse meg az ABC- sorrendben szereplő porszívók közül az Önnek megfelelő márkát! (pl.: Electrolux)2. Azonosítsa be a porszívó típusát! (pl.: Mondo)

Úgy tűnik, mintha a porzsák a porszívó belsejéhez képest nagy lenne.
Lehetséges ez?

A Porzsákok méretei az adott porszívótípusnak megfelelően lettek kialakítva és legyártva. A termékek méretei garantálják az optimális szűrőképességet.

Mikor kell a porzsákot kicserélni?

A legtöbb porszívón található egy telítettségkijelző. Ez megmutatja, hogy a porzsák mikor lesz tele. Minden esetben ajánlott azonban, a telítettségtől függetlenül, hogy 2 havonta cseréljék a porzsákot.
Csak a rendszeres csere garantálja a porszívó megfelelő működését és a higiénikus takarítást.

Tartozik-e a termékhez memória etikett?

Igen, mindegyik csomagoláson található egy kivágható etikett.
Tehát nem kell a teljes csomagolást őrizgetnie, hanem elég ezt kivágni.

Van-e a porzsákokhoz mikro- és motorfilter?

Ez típusonként és csomagolásonként változik. A katalógus a porzsákok mellett külön feltünteti, ha van a termékhez mikro- és/vagy motorfilter, ami nagyobb szűrést biztosít és védi a porszívóját is.

Mit jelent az, hogy a porzsák hány rétegű?

A papír porzsákok 2-3 rétegűek, a ZEROPOR porzsákok pedig 4 rétegűek. A belső rétegek speciális anyaga, úgy lett kialakítva, hogy a zsákba érkező por ne szűrődhessen ki, míg a külső réteg stabillá teszi és védi a porzsákot.

 

 
A KOSÁR ÜRES
válasszon termékeket

A szállítási díj
egységesen 990.- Ft.Porzsák Szaküzlet
Üzletünk: 8200 Veszprém,
Radnóti tér 2.

Telefonos információ:
06 20 392 9070

Vásárlásával Ön is támogatja a Reménysugár alapítványt.

Gyártók
porzsák - porzsákok a porzsák.hu oldalon - Karcher termékek rendelése - Nilfisk termékek rendelése - Nilfisk-ALTO shop

Karcher gőzborotva, Karcher gőzborotvák

Karcher gőztisztító, Karcher gőztisztító gép, Karcher gőztisztítók, Karcher gőzporszívó | Ipari tisztítás, ipari tisztító, ipari tisztítók | Karcher | Karcher magasnyomású mosók Karcher magasnyomású tisztítás, Karcher magasnyomású tisztítók | Karcher porzsák, porzsák rendelés, porzsákok | Takarítás, takarító eszköz, takarító eszközök | Karcher takarító gép, Karcher takarító gépek | Karcher ablaktisztító | Karcher akkumulátoros seprű