Cikkek rovat

Cikkek a tisztasággal kapcsolatban a Porzsákfutártól.


T. Ügyfeleink!
Technikai okok miatt 2017. augusztus 17-18 -án (Csütörtök - Péntek) telefonon nem leszünk elérhetők ill. az e-mail-ekre nem tudunk válaszolni. Rendelések feldolgozása augusztus 21-től! Köszönjük megértésüket!
tovább a teljes cikkhez
   
T. Ügyfeleink!
Technikai okok miatt 2017. január 11-12 -én (Szerda - Csütörtök) telefonon nem leszünk elérhetők ill. az e-mail-ekre nem tudunk válaszolni. Rendelések feldolgozása január 13-tól! Köszönjük megértésüket!
tovább a teljes cikkhez
   
Porzsákkal, vagy porzsák nélkül?
A magyar piacon az elmúlt években körülbelül fele-fele volt a két technológia részesedése, idén a szakkereskedőknél a porzsákos modellek térnyerése figyelhető meg. Egy porzsákos porszívó általában erősebben szív, csendesebb, több levegőt tud másodpercenként megszűrni, és karbantartása is jóval egyszerűbb, hiszen a porzsák kicserélése nem állítja kihívás elé a műszaki analfabétákat sem. Ne felejtsük el, hogy a Magyarországon még mindig népszerű textilporzsákok az apróbb porszemcséket nem tudják megszűrni, és a porszívó várható élettartamát is csökkentik.
tovább a teljes cikkhez
   
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt Kívánunk!
Szeretnénk köszönetet mondani, hogy a 2013-as évben a Porzsákfutárt választotta. Reméljük, hogy szolgáltatásunkkal elégedett volt.
tovább a teljes cikkhez
   
Nyitva tartás változás!
Értesítjük Kedves Vásárlóinkat, hogy technikai okok miatt 2013.09.12-én, csütörtökön és 09.13-án pénteken nem tartunk nyitva. Ezeken a napon az e-mailek-re ill. telefonokra nem tudunk válaszolni! Megértésüket köszönjük!
tovább a teljes cikkhez
   
Védekezés a poratka ellen, a KIRBY támogatásával!
Állandó lakótársunk, a háziporatka! Ez a kb. 0,3 mm hosszú, pókokkal rokon állat a magas páratartalmú környezetet, és a kb. 18 - 25 Celsius fokot kedveli. Ott van mindenütt ahol az ember megfordul - de legjobban az ágyneműt szereti. Nem barátja az embernek: akár allergiát is okzhat.
tovább a teljes cikkhez
   
Magyarországon is díjazták az Electrolux UltraOne porszívóját!
Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet kapott az Electrolux prémium kategóriás porszívója, az UltraOne! A Magyar Termék Nagydíj pályázat a minőségtudatos szemlélet elterjesztését jelölte meg legfőbb feladataként, mellyel a tudatos fogyasztói magatartás kialakulását is segíti. A pályázat azokat a termékeket és szolgáltatásokat díjazza, amelyek megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek, fogyasztóvédelmi és környezetvédelmi elvárásoknak.
tovább a teljes cikkhez
   
Új porzsák az ETA-tól, nem csak ETAsoknak!
Az eddigi készüléktípus- függő porzsákjaink mellett bevezetésre kerülnek az univerzális szintetikus porzsákok. Ezen porzsákok kétfajta kiszerelésben lesznek majd kaphatóak. Az egyik változatban a csomag 2 db univerzális szintetikus porzsákból és a hozzá tartozó úgynevezett előlapból fog állni, míg a másik változatban a csomag csak a 4 db szintetikus porzsákot fogja tartalmazni (előlap nélkül).
tovább a teljes cikkhez
   
Electrolux dust&gone – tollseprű a porszívókban
Egyedülálló megoldással jelent meg az Electrolux. A porszívóba épített tollseprűvel még egyszerűbbé és gyorsabbá válik a takarítás. A szabadalmaztatott dust&gone technológia a tavaly bemutatott, porzsák nélküli SuperCyclone és a porzsákos Jetmaxx modellekben mutatkozik be. Az új modellek az Electrolux jászberényi porszívógyárában készülnek.
tovább a teljes cikkhez
   
Új porzsák az Electroluxtól E212B zöld porzsák
Az s-bag® zöld porzsák egy új környezetbarát porzsák, mely 100 % -ban természetes. Az s-bag® zöld nem fehérített kukoricaszárból, természetes gumból és újra hasznosított papírból készült, ami azt jelenti, hogy a nyersanyag biológialilag lebomló. Az s-bag® zöld porzsák csomagolása 100 %-ban újrafelhasznált anyagból készült, és lebomlási ideje a természetben 15 hét.
tovább a teljes cikkhez
   
Alvásklinikán tesztelték az Electrolux UltraSilencer porszívóját
Klinikai tesztek is igazolják, hogy a világ leghalkabban működő porszívója mellett akár aludni is lehet. Egy svéd alvásklinikán végzett tesztelés során megállapították, hogy az Electrolux UltraSilencer porszívója mellett akkor is lehet aludni, amikor be van kapcsolva, és az sem zavarja pihenésünket, ha alvás közben ki-be kapcsolgatják.
tovább a teljes cikkhez
   
Tengeri műanyag hulladékgyűjtési expedícióhoz keres legénységet az Electrolux
A Porszívók a tengerből nemzetközi műanyag hulladékgyűjtési kampány részeként, az Electrolux közös expedíciót indít a 5 Gyres kutatószervezettel. A közel két hetes akcióval a világ óceánjainak műanyagszennyezésére, és annak káros hatásaira kívánják felhívni a figyelmet. A márciusban induló expedícióhoz egy civil önkéntes is csatlakozhat.
tovább a teljes cikkhez
   
BEZÁRT ABLAK, sok allergén
Ilyenkor kevésbé szenvedünk az utca porától, a virágportól és a pollenektől, annál inkább a beltérben is fellelhető allergénektől: házipor, állatszőr, penész. Házipor, állatszőr, penész Az allergia az ember téves eltúlzott reakciója egy egyébként ártalmatlan anyagra. A szervezet megpróbál szembeszállni a tévesen azonosított anyaggal , és speciális ellenanyagot termel, ami a vérárammal eljut a test minden pontjára, és többek között hisztamin felszabadulását váltja ki. Ez játszik központi szerepet az allergiás reakciók – viszketés, orrfolyás – kialakulásában.
tovább a teljes cikkhez
   
Zöld porszívók, műanyag hulladékból
Újrahasznosított műanyag, energiatakarékos motor, zöld csomagolás és zöld porzsák teszi az Electrolux új porszívóit minden szempontból környezetbaráttá. Az öt modell fekete burkolata és a diszkréten megjelenő zöld szín, modern, trendi külsőt ad a porszívóknak. Ugyanakkor vizuálisan is kifejezi a készülékek környezetbarát üzenetét.
tovább a teljes cikkhez
   
Az új Electrolux porszívók jobban gyorsulnak, mint a Ferrari
A legújabb Electrolux porszívókban 0,009 másodperc alatt érik el a porszemcsék a 100 km/h sebességet. Ugyanezt a tempót a leggyorsabb utcai Ferrari, a 430 Scuderia, 3,1 másodperc alatt éri el. Az elképesztően gyors porfelszedésnek köszönhetően a porzsák nélküli SuperCycloneTM és a porzsákos Jetmaxx modellekkel minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb a takarítás.
tovább a teljes cikkhez
   
Védekezés a poratka ellen?
Nem barátja az embernek, allergiát okozhat. Állandó lakótársunk, a háziporatka. Ez a kb. 0,3 mm hosszú, pókokkal rokon állat a magas páratartalmú környezetet, és a kb. 18 - 25 Celsius fokot kedveli. Ott van mindenütt ahol az ember megfordul - de legjobban az ágyneműt szereti. Nem barátja az embernek: akár allergiát is okzhat.
tovább a teljes cikkhez
   
Ki tisztítja meg a padlóját, amikor nincs otthon?
A robotporszívó felismeri és kikerüli az akadályokat és automatikusan visszatér az akkumulátortöltő egységhez, a szennyeződést is önállóan üríti ki. Az Karcher RC 3000 robotporszívó egy olyan önálló tisztítórendzser, amely akkor seper és porszívózik, ha Ön nics otthon. Minden háztartásban szokásos padlóburkolaton - mint szőnyegek és kemény felületek - alkalmas.
tovább a teljes cikkhez
   
Svéd, királyi viseletben az Electrolux készülékek
Az Electrolux a Svédországban klasszikusnak számító, kék alapon sárga korona mintájú designt tervezett a legmodernebb háztartási gépeinek. A vállalat ezzel ünnepli a svéd trónörökös, Victoria hercegnő és Daniel Westling esküvőjét.
tovább a teljes cikkhez
   
Porszívók a tengerből!
Nemzetközi, műanyag hulladékgyűjtési kampányt indított az Electrolux, mellyel a műanyagszennyezés problémájára és az újrahasznosítható műanyag hiányára kívánja felhívni a figyelmet. A Csendes-, az Atlanti-, és az Indiai-óceánból, valamint a Földközi-, a Balti-, és az Északi-tengerből összegyűjtött műanyagból környezetbarát porszívókat készít a vállalat.
tovább a teljes cikkhez
   
Ablaktisztítás a legtisztábban !
A Karcher WV 50 Plus készülék az ablaktisztítás új generációja. A világon az első ablaklehúzó, mely a felhasználónak maximális segítséget nyújt sima felületek tisztításánál - különösen ablakoknál. Az ablakról lefolyó koszos víz - hála az innovativ elektromos vízfelszívásnak - már a múlté. Cserélje le a vödröt és a törlőkendőt a Karcher WV 50 Plus rendkívül kényelmes ablakmosójára. Ezzel szempillantás alatt lemoshatja az ablakokat és más sima felületet. Másodpercek alatt csíkmentesen!
tovább a teljes cikkhez
   
A Karcher DDC 50 készülék felfogja a fúrás közben keletkezett port.
Végre pormentes. A lyukakat gyorsan ki lehet fúrni! Közben azonban nagy mennyiségű finom por is keletkezik. Fúrás közben ez finoman eloszlik és legtöbbször nehéz eltávolítani.
tovább a teljes cikkhez
   
Új porzsák az Electrolux kínálatában!
Az Electrolux kínálatában megjelent a legújabb ultra hosszú élettartamú S-Bag porzsák!
tovább a teljes cikkhez
   
Hatékony és gyors - profi seprés egyszerűen
A Karcher KM 35/5 C egy akkumulátoros kis kézi seprőgép, mely kis kemény padlóburkolatok tisztításához alkalmas. Mindennapi takarításhoz is ajánlott, és háromszor gyorsabb mint egy hagyományos seprű. Szállodákban, éttermekben, kiskereskedésekben, kertészetekben és szolgáltatóknak is egyaránt javasolt.
tovább a teljes cikkhez
   
A mesterember legjobb barátja.
A Karcher NT 14/1 típusú készülék több mint egy egyszerű porszívó. Ez a mesteremberek porszívója, melyet a legkülönbözőbb szakmák képviselőivel együttműködve alakítottunk ki. Ez a készülék emiatt minden olyan képeséggel rendelkezik, amely a mesteremberek munkáját megkönnyíti. Sok inteligens részletmegoldást kínál, melyek a professzionális munkát egyszerűvé teszik, de a készülék ettől nem válik nehezebbé. Így a Karcher NT 14/1 típusú készülék hihetetlenül kompakt és egyidejűleg egészen okos megoldás.
tovább a teljes cikkhez
   
MIELE S5 Premio porszívó - 40'000'000. porszívó jubileumi modell
A Miele 1927 óta gyárt porszívókat, amelyekből idén elkészült a 40 milliomodik darab. Ennek alkalmából bemutatja jubileumi modellüket, az S5 PremioPlus padlóporszívó készüléket, melynek 2200 Wattos teljesítménye rendkívüli szívóerőt biztosít. A tökéletes tisztítás nem csak a felhasznált energia függvénye. A Miele porszívók speciális kialakítása gondoskodik a levegő tökéletes áramlásáról, és ezzel a maximális szívóteljesítményről.
tovább a teljes cikkhez
   
Electrolux UltraOne - élmény vele a porszívózás
A porszívózás valahogy nem az a tevékenység, amit az ember az "öröm" vagy "élvezet" szavakhoz társít. Legalábbis eddig ez így volt. Az új Electrolux UltraOne teljesítménye kiemelkedő, rendkívűl csendes és ergonómikus . Ám, ami igazán egyedivé teszi ezt a készüléket, az a könnyű használat és a pontos irányíthatóság. Mindezek élvezetesebbé teszik a porszívózást - talán pont erre vártunk eddig.
tovább a teljes cikkhez
   
Karcher SC 1020 gőztisztító
Akár zsírlerakodásról legyen szó a konyhában, vagy nagyobb felületekről a fürdőszobában a Karcher SC 1.020 készülék a szennyeződéseket gyorsan, higiénikusan és komfortosan eltávolítja.
tovább a teljes cikkhez
   
Új porszívó az általános használatú porszívók piacán Nilfisk GD 111
A Nilfisk GD 111 egy egyszerű gép, ami kiváló hatékonyságot és alacsony kiskereskedelmi árat kínál. Ideális irodák, hotel szobák, kis üzletek porszívózására és hasonló kis- és közepes erősségű feladatok ellátására.
tovább a teljes cikkhez
   
75 éves a Karcher. Ünnepeljen velünk!
Több mint 75 szobrot és emlékművet tisztított meg a Karcher az utóbbi 10 évben. Többek között a Mount Rushmor-i elnökfejeket, a Szabadságszobrot, Brandenburgi kaput, Burj al Arab luxushotelt Dubaiban, Memnon Kolosszust Luxorban, Gazométert Bécsben és még sok mást.
tovább a teljes cikkhez
   
Példás teljesítmény és hatékonyság - az új X Range
Az új Karcher X-Range modellek modern külsejükkel optimális megjelenést biztosítanak. Az impozáns készülékek rendkívül praktikus tulajdonságokkal rendelkeznek, mint például a csekély összeszerelési idő, még kényelmesebb használat, nagyon hosszú élettartam, valamint a nagy hatékonyság és teljesítmény. Tehát röviden: az X osztály készülékei ideálisak bármilyen tisztítási feladatokhoz.
tovább a teljes cikkhez
   
Seprés - 5x gyorsabb mint egy hagyományos seprő
A seprés ennél egyszerűbb már nem is lehetne. A Karcher seprőgépeivel járdákat, garázsfelhajtókat, teraszokat gyorsan, kényelmesen és megbízhatóan megszabadítja a szennyeződésektől. A legtöbb felületet rövid időn belül újra tisztává varázsolhatja - megerőltető hajolgatás nélkül.
tovább a teljes cikkhez
   
Új porzsák
Új porzsákkal bővűlt kínálatunk! Dirt Devil ANTIINFECTIVE porzsák
tovább a teljes cikkhez
   
Design díjjal jutalmazták az Electrolux UltraOne porszívóját
Az Electrolux nemrég bevezetett prémium kategóriás porszívója elnyerte a design versenyek egyik legrangosabb díját, az iF Product Design 2010 díjat.
tovább a teljes cikkhez
   
Új UltraSilencer, a csendkirály
Nem hallotta? Nem csoda, hiszen az új Electrolux UltraSilencer a világ legcsendesebb porszívója. Porszívózás közben beszélgethetünk, telefonálhatunk vagy akár zenét is hallgathatunk.
tovább a teljes cikkhez
   
Elkészült a cikkrovatunk!
Elkészült a cikkrovatunk!
tovább a teljes cikkhez
   
 
 
A KOSÁR ÜRES
válasszon termékeket

A szállítási díj
egységesen 990.- Ft.Porzsák Szaküzlet
Üzletünk: 8200 Veszprém,
Radnóti tér 2.

Telefonos információ:
06 20 392 9070

Vásárlásával Ön is támogatja a Reménysugár alapítványt.

Gyártók
porzsák - porzsákok a porzsák.hu oldalon - Karcher termékek rendelése - Nilfisk termékek rendelése - Nilfisk-ALTO shop

Karcher gőzborotva, Karcher gőzborotvák

Karcher gőztisztító, Karcher gőztisztító gép, Karcher gőztisztítók, Karcher gőzporszívó | Ipari tisztítás, ipari tisztító, ipari tisztítók | Karcher | Karcher magasnyomású mosók Karcher magasnyomású tisztítás, Karcher magasnyomású tisztítók | Karcher porzsák, porzsák rendelés, porzsákok | Takarítás, takarító eszköz, takarító eszközök | Karcher takarító gép, Karcher takarító gépek | Karcher ablaktisztító | Karcher akkumulátoros seprű